İçeriğe geç

Antreye Ne Demektir

Antreye ne denir?

“Entre” kelimesinin Türkçe karşılığı “giriş”tir.

Antre ne oluyor?

Giriş yolu genellikle evinizin ön kapısının açıldığı ve diğer odalara bağlandığı alan olarak tanımlanır. Bu alan, misafirlerinize yaşam alanınız hakkında küçük ipuçları veren bir alandır.

Evin koridoruna ne denir?

Girişler ve koridorlar: Giyinme odalarının en çok kullanıldığı alanlar, evin koridoruna bağlanan ve vestibül olarak da bilinen girişlerdir. Bu nedenle, eve ilk girdiğinizde gözünüze çarpan mobilya parçası bir şifonyerdir.

Antre çalışmak ne demek?

Çalışanların sevmediği bir iş türü olan sözleşmeli çalışmada, çalışan belirli bir süre çalışır, daha sonra uzun bir molada dinlenir, sonra tekrar çalışmaya başlar ve günlük işlerini yapar.

Antrede ne bulunur?

Evlerde giriş, ön kapının içeriye bakan kısmıdır. Ayakkabı dolabı, şifonyer, tabure, ayna vb. Mobilyalar evin girişine yerleştirilir. Zamanla giriş alanındaki vestiyer, dolap veya ayakkabı rafları gereksiz eşyalarla dolabilir ve giriş alanında oluşturduğunuz düzeni kaybedebilirsiniz.

Antre hangi dilden?

Giriş, bir binanın veya ikametgahın girilen ilk kısmıdır. Dilimize Fransızca entrée kelimesinden gelmiştir. Kelimenin Türkçe anlamı giriştir.

Antre mutfak ne demek?

Ana yemek: Ana yemekten önce yenen yemek, meze. Antreme (Entremet): Ana yemekle tatlı arasında yenen, sufle, krep gibi yapımı zor olmayan tatlılara verilen isim.

Antre nasil yazılır?

Türkçe Dil Kurumu’nun güncel sözlüğüne göre entre kelimesi: – giriş anlamına gelir. “Entree” kelimesi yukarıdaki anlamda kullanılacaksa, doğru yazımı “entre” olmalıdır. Antire olarak kullanılması doğru olmaz, yanlış olur.

Antre kimin?

Bugün İyaşpark AVM’de açılışı yapılan Entre Sokak İşletmecileri Nuri Bey ve Hüseyin Bey, kendilerini bir an olsun yalnız bırakmayan ve her konuda en büyük destekçileri olan kıymetli eşleri Hayriye Hanım ve Başak Hanım ile birlikte ŞK Paparazzi’de.

Koridorun diğer adı nedir?

Koridor, bir binadaki odalara erişim sağlayan veya odaları birbirine bağlayan ve aynı kattaki farklı bina alanlarını birbirine bağlayan uzun ve dar bir geçittir.

Evin girişinde olan dolaba ne denir?

Evin girişinde bulunan çekmeceli dolaplar genellikle evden çıkarken yanınıza almanız gereken anahtar, cüzdan, çanta gibi eşyalarınızı saklamak için kullanılır.

Antre mobilyaları nedir?

Giriş holünün tanımından gelen bu işlevler, palto, palto, mont, şapka, ayakkabı, terlik vb. eşyaları tanımlamanıza olanak tanır. Şemsiye ve baston gibi nesneler ve araçlar için bir depolama alanı olarak düşünülebilir. Listelenen işlevleri yerine getirmek için giriş alanı ayakkabı dolapları, vestiyer askıları, şapka askıları, şemsiye askıları ve aynalar gibi unsurlara sahip olmalıdır.

Antre evin neresi?

Giriş holü veya hol olarak da adlandırılır ve evin giriş alanını ifade eder. Diğer odalara erişim bu bölümden sağlanır. Resepsiyon alanı olarak kullanılan girişler genellikle tasarım olarak basittir. Evin ilk algısını belirleyen bu alan genellikle vestiyer, ayakkabılık, ayna ve şifonyer gibi mobilyaları içerir.

Antre servis ne demek?

Bunlar ana yemek olarak yenen soğuk mezeleri, krepleri vb. servis etmek için kullanılan çatal, bıçak ve kaşıklardır (resim 5). Buna hors d’oeuvres seti denir.

Dresuar ne için?

Tuvalet masaları, eşyalarınızı küçük bir alanda saklamanıza olanak sağlayan ürünlerdir. Yemek masalarının yanına tabaklarınızı yükseltmenize olanak tanır. Ayrıca ürünler, evinizin girişinde anahtar gibi kişisel eşyalarınızı saklayabileceğiniz ek alanlar oluşturmanıza yardımcı olur.

Antre nedir Gastronomi?

Ana yemekten önce tüketilen mezeye antre, meze ile ana yemek arasında tüketilen dondurma/dondurma yemeğine sorbe, yemekten önce iştah açmak için tüketilen içeceğe ise aperatif adı verilir.

Menüde antre ne demek?

Ana yemek: Ana yemekten önce yenen yemek, meze.

Aynalı masaya ne denir?

Yatak Odasında Kurutma Raflarının Kullanımları Yatak odası dekorasyonları genellikle tuvalet masası olarak kullanılır. Dekoratif aynalı şifonyer yatak odasında kullanıldığından, giysiler genellikle raflara ve çekmecelere yerleştirilir.

Tavsiyeli Bağlantılar: 1 Nüsha Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir